ÅTERTRÄFF(EN)

[ingen kan stirra så argt på noterna som (lillasyster) Linnéa
 
I helgen var det  ä n t l i g e n  dags för den hejdundrande återtäffen som vi alla väntat på. Villorna stod kvar, blackbox luktade lika konstigt, adrenalinnivån var som vanilgt på samma nivå efter konserten, men framför allt så var alla mina fina människor där! Vi visade de nya stackars gosplarna hur det skulle gå till genom att ha en gemensam konsert i nästan två och en halv timme (det blir för övrigt 12 000 steg av det, kan undertecknad meddela då vi har stegräkningstävling på jobbet...), för att sedan rigga ned alltihopa i rekordfart.  F A N T A S T I S K   helg. 
0 kommentarer

september vare ja

[bilderna är tagna via min repiga iphone-"lins"]
 
jobben med barn har slutligen tagit ut sin rätt. jag är nu inne på sjätte dagen med en förkylning lika trilsken som en arg treåring. suck. roar mig med skissblocket, How I met your mother och att göra kaffe med kanel. 
1 kommentar

något mycket viktigare

gjorde om bloggdesignen och tänkte FEST, det fungerar. skulle bara som avslutande kontroll se hur det såg via bloglovin'och självklart är det kaozz. om ni läser med hjälp av bloglovin' får ni hemskt. gärna tala om om det ser konstigt ut i er webbläsare (och vilken ni använder, jag använder safari). 
 
men nu är det slut på ILANDSPROBLEM. mina designproblem är absurda jämfört med hur de människorna som är på flykt har det. vill man bidra ekonomiskt kan man exempelvis göra det på dessa ställen:
 
- sms:a HAV100 eller HAV200 till 72980 för att skänka pengar till UNHCR
- sms:a LIV eller LIV200 till 72979 för att skänka till Läkare utan gränser
- swisha valfritt belopp till Radiohjälpens insamling, skriv FLYKT till nummer 9019506
0 kommentarer