Multitasking to the max

 
Igår kväll drog vi igång denna spelhelg med en hyfsat lugn spelning i meteropolen Lönsboda några mil härifrån. Och vet ni vad? Jag skötte ljudet! Japp, det är sant. Galet kul faktiskt. Så fort jag slutade vara rädd för mixerbordet och insåg att jag faktiskt lärt mig något på ljudteknikslektionerna gick det kalas! Fick dessutom sjunga solo på låten Believer, nice.
 
Det roligaste under kvällen var dock när alla andra i publiken hade gått förutom vår idrottslärare Pernilla och vi körde ett privat extranummer för henne och hennes familj. Då passade vi på att byta plats lite. Eva (lärare och dirigent) blev körsångare, Carro dirigerade och jag spelade piano med Putte. Fett nice. 
 
Nu drar vi strax ut på vägarna igen. Denna gången mot Helsingborg!
0 kommentarer

2014

 
Vilket år!
 
• Började det på Credos nyårsläger, pluggade järnet (och fikade), skrev ett galet omfattande gymnasiearbete om Downs Syndrom, firade Katarinas arbetsterapeuts-examen, var i Sälen med ett gött gäng, serverade på Jonathan och Maries bröllop, sa hej då till lilla morfar, engagerade mig i diverse debatter såsom den om feminism och den om abort, firade Ellen med disney-kalas, blev av med min tandställning efter två smärtfyllda år, vårstädade i sommarstugan, spelade en massa piano, firade årets viktigaste nationaldag: Norges, åkte till Amsterdam och turistade samt Groningen och hälsade på vänner, gick på bal och blev fotad av Paulina, såg Håkan på Ullevi, tog studenten, firade idyllmidsommar i Grönahög, tog hand om ett gäng galna kattungar samtidigt som jag jobbade järnet på världens bästa kortis, var en sväng i sommarstugan, hängde med snygg-Jemima, var ledare på Hjälmared, hajkade med Johanny och Camillus, var på Uport-festivalen, åkte på ukulele-turné (mamma tyckte jag skulle skriva knark-resa...) tillsammans med kalasfamiljen Dotevall till Köpenhamn, flyttade till Glimåkra och började på gospellinjen, hängde på österlen med mor en helg, begav mig in i musikteorins förlovade land, levde folkisliv och gjorde massor av knäppa saker, GBG-hängde på höstlovet, chillade (haha) med Samuel Ljungblahd, klippte av en decimeter av håret, hade massvis med konster, kom slutligen hem till min lilla familj och katt och avslutade sedan året som det började: på Credos nyårsläger. •
 
Så tacksam!
4 kommentarer