KATT & FLUGA, JULAVSNITTET HELT ENKELT

"ge mig mat, GE MIG MAT! ^
noveller från Novellix, bra grejer att ge i julklapp/present!
Jul igen, nummer 20 i ordningen för min del. Muljusten är uppdrucken, katten klappad och släkten har firat sitt årliga annandagskalas, denna gången med bland annat luftgevärsskytte som inslag. Undertecknad prickade träffsäkert gräset varje gång! Nästa stopp: Credos Nyårsläger. Adjö!
0 kommentarer

LIVET ALLTSÅ

 
Med tre jobbdagar kvar (hur fort gick inte den här hösten?!?!?!) måste jag faktiskt sammanfatta det hela. Jag har jobbat som fritidsfröken, musiklärare och körledare. Dagarna har varit fulla med mellanmålsfix, läroplanen, "jo, du måste visst ha överdragsbyxor", plankning av låtar, tjat, planeringplaneringplanering och torkande av tårar. Endel dagar har varit kul och endel dagar har jag inte ens velat gå upp ur sängen. Men någonstans är jag ändå lite stolt över att jag har gjort allt det här och klarat av det. Det har varit många förmiddagar som på bilderna ovan, men lika många stressiga utan tända ljus, te och kattgos. Livet alltså. Nu taggar vi jullov och sen en bibeltermin på SVF. HURRA!
5 kommentarer

SAN FRANSISCO

blodsockerfallig men gulli kille efter att ha gått tillbaka till downton hela vägen från Golden Gate
snubben som stod med den här skylten dag ut och dag in, alltså <3
<3
 
Ungefär en gång i veckan säger Gustav och jag till varandra att "vi MÅSTE åka tillbaka till San Fransisco". Och ja, så är det. Staden är dyr som attan men så oerhört kärvänlig och vacker. Den blev ett behövligt och behagligt avslut på en snurrig men ack så fantastisk resa. Vi var så utmattade och lättirriterade, men mitt i trötthetsdimman var det så fruktansvärt skönt att bara krypa upp i hans famn och titta på Golden Gate-bron utan att ens yttra ett ord. Varje sömntillfälle var magiskt, framför allt det i Golden Gate Park. Vi var ett gäng som packade ner matsäck (från subway...), for till parken, bredde ut koftor och jackor, la oss på dem och somnade. Jag längtar tillbaka till de pittoreska gatorna och den dimmiga luften. 
 
0 kommentarer