Sätila City

 
Hängde i meteropolen Sätila hemma hos Dotevalzz sista helgen på påsklovet. Bra grejer det, änna!
 
 
2 kommentarer

San Fransisco

Fran Sansico (ja, kom igen det är superkul att vända på bokstäverna), staden med de höga backarna, blev en lugnt och galet bra avslut  på en helt fantastisk resa! Vi promenerade längs stranden, hängde med sjölejonen, kikade ut mot Alcatraz, skaffade oss snygga vadmuskler i de brutala backarna, såg Golden Gate-bron, chillidillade i Golden Gate Park och hade det allmänt fint. Gillar staden, gillar vännerna!
  Fem dagar senare satte vi oss på flyget hem, utmattade som aldrig förr. Har nog aldrig gråtit så mycket av ren trötthet. Käre värld. Men vilken resa! Är så galet tacksam!
 
2 kommentarer

Las Vegas

  35 (ish) timmar på ett tåg genom USA? Vilken grej!. Vi hann se en hel del där på rälsen mellan Chicago och Las Vegas. The Sin City, som Las Vegas så passande kallas, var en upplevelse i sig. En mycket märklig sådan. De blinkade neonskyltarna och de lyxiga butikerna kantades av bilder för strip-shower och casinon där alldeles för mycket folk spelade bort sina liv. Märkligt och hemskt tragiskt. 
Mitt i detta spektaklet gick alltså vi. Men huvudanledningen till visiten var ju inte detta utan Stellar Awards, gospel musikens motsvarighet till Grammy-galan. Och dit kom vi såklart också! Wow! Dagen efter var vi på gudstjänst i en gospelkyrka mitt i The Sin City. Härligt märklig känsla. 
0 kommentarer