Här kan man va

Har inte använt kameran på en månad drygt för den har bott i Isas rum så det är ont om akuella bilder. Men här har ni alla fall Jonte (i en lykstolpen), Calle och Chai. 
 
Nu har vi höstlov och det kändes aningen märkligt att lämna Glimma, men fint att komma hem och träffa alla. Fast lite lov var nog välbehövligt för efter denna vecka drar det igång på riktigt med konserter och allt möjligt! Wooow, jag längtar!!
0 kommentarer

Hallieå

Hallieå.
I am alive och jag har det är FETT NICE (som Anton skulle sagt). Folkisbubble-syndromet har slagit till på allvar. Jag har INGEN aning om vad som händer i världen men är galet insatt i allt här. Till exempel så drömmde jag om dirgeringsläxan förra natten, det kanske säger en hel del... 
 
Bild 1: Jag och Marre råkade bli danslärare här på skolan så nu (borde det) ägnas det många timmar i Blackbox åt planering. Vi tackar Sara för lite hjälp:))
Bild 2: Sofia har en katt och jag har katt-abstinens. Passade bra när hon skulle iväg = jag fick mata mr. Morfius.
Bild 3: Världens vackraste Glimma! Perfekt ställe att kombinera promenad med dirigeringsövning.
Bild 4: Villa 8 är i städartagen då vi har råkat få oinbjudna gäster = tyska kackerlackor. Vi ber en bön om att Anticimex sanering ska hjälpa...
 
1 kommentar

Reliance

Hallihallå, jag tänkte göra lite smygreklam för min kör. För er som inte vet så går jag för tillfället på en musiklinje på en folkhögskola och läser gospel. Min klass, tillika kören och kompet, heter Reliance Gospel Choir! Gå gärna in och gilla vår facebook-sida HÄR! Loggan är gjord av Isa, Carla och Heather, visst är de grymma?! 
2 kommentarer