Ack, det ljuva folkislivet

Har (haft) en superlugn men ack så produktiv helg. Både städning, fiol-spelning (ok, jag kan INTE spela fiol bra och nu verkar det som att jag ska spela det på lucia inför hela skolan, väre kärld) och bio i Kristanstad har hunnits med. I natt väcktes jag av några märkliga ljud och var LIVRÄDD, men vågade inte röra mig en milimeter. Förklaring till dessa fick jag dock rätt snabbt när jag gick upp i morse och fick se att vad som hänt vid vår ingång. Mm, ack det ljuva folkislivet. Nu ska jag öva lucia-låtar, wooplaa! Ha det gött.
 
1 kommentar

Reliance i Broby


Igår hade vi spelning i Broby. Vi körde He's Alive som inledning (mäktigt i stenkyrka), Nunkan satt fint på Jontes Nord, vi hade våra dö-snygga nya tröjor och Eva dirigerade av sig glasögonen. Nice. 
3 kommentarer

Gospelparty

 
 
Hej vänner. Uppdatering, vare ja... Well, well. Förra helgen hade vi 20-årsjubileeum med alla klasser som någonsin gått här på gospellinjen. WOW!! Jag saknar ord, så första bilden är ett försök att beskriva feelingen. Tänk er en kyrka med 180 gospelälskande personer som bara öser gärnet. Tänk er sista delen av vampen på Lift Him Up (Byron Cage, SSC-versionen) när alla börjar hoppa, vilken syn. Tänk er amen-delen på Total Praise (Richard Smallwood) när altarna och tenorerna slås av och ca 70  sopraner håller ut tonen, yeah!!! Tänk er att få sjunga för (och med) alla dessa och den responsen man då får. Tänk er att bara få vara en del av detta enorma praiseparty och sjunga och dansa som en galning i mittgången. Wow. (Ja, jag blir helt exalterad  av att tänka på det).
 
Igår hade vi vår andra spelning utanför Glimma. Kristianstad och närmare bestämt C4-gymnasiet, blev det. Ös! Bilden är från taggningen och bönen innan konserten. Ett sjukt bra koncept, för övrigt. Först flippar vi ur lite och kör en massa knäppa taggningslekar och får på så vis upp energin. Sedan lugnar vi ned oss och ber lite. Bra grej.
 
Det var allt. Haregötthej. 
1 kommentar