Försommarkväll i min bullerby

 
0 kommentarer

Hurra for deg som fyller to hundre år.

 
Jorå, 17 mai firades förfullt även här! Efter empirisk forskning på de sociala medier jag hänger på vill jag nästan påstå att det firas mer i Sverige än 6 juni. Vi klädde oss i rödblåvitt (for vi eier ingen bunad), bakade snyggaste kladdkakan vi skådat, sjöng Ja, vi elsker dette landet (fast bara den raden, för det är det enda vi kan) samt den norska födelsedagssången (fast då fick jag köra solo för tydligen hade ingen annan googlat texten, konstigt...), snakke norsk, lärde lovsångsbandet en låt på norska och sa tusen takk till allt. 
1 kommentar

Team Me

Team Me (<3) på festivalen Popadelica, maj 2013. Lyssna på dem!
 
Den här romatiseringen av diverse saker som försigår på många bloggar (min egen är inräknad) gör mig lite anti. Så vet ni vad? Nu tänker jag skriva hur min dag har varit PÅ RIKTIGT.
    Idag har jag haft en körlektion som gick urkass och dessutom har jag fått underkänt på två internetprover. Det suger. Jag hatar den här körkortsutbildningen av hela mitt hjärta. Varför började jag ens med den? Jag som hellre åker kollektivt?!? 
    Nu ska jag ta tag i min slutuppgift i filosofin. Egentligen är den dö-intressant och jag vill hemskt gärna ägna en vecka åt att bara skriva på den. Men det är så mycket annat att göra, på så lite tid.
  Tack och hej.
1 kommentar