vänner

 
best of instagram 2013. när jag säger best of menar jag inte de mest gillade bilder utan de som faktiskt har någon djupare innebörd än åå guu va fiiin. och när jag tänker på det så inser jag att nästan alla dessa bilder är sammankopplade med något som har med gemenskap att göra, även om det inte alltid syns. att vara omgiven av människor man tycker om är egentligen det som betyer något
 
3 kommentarer

helbra helsjönhelg

Käre värld, vilken fantastisk helg! Med ett gäng finafina konfirmander och helgenombra vänner till ledare kunde detta konfaläger inte bli annat än BRA
 
Jag är så galet TACKSAM för att jag fick vara med som ledare. Det är en upplevelse att se konfirmanderna lära sig om Gud och i flera fall också få möta honom. Det är också något visst med den stämmning som infinner sig på sådana här läger. Att både kunna lovsjunga, spela fotboll, se på film mitt i natten, prata hemligheter, be, diskutera viktigheter, läsa Bibeln och vara galet morgontrötta tillsammans är så fint. 
 
(Här skulle egentligen ett gäng bilder figurera. Men eftersom jag endast har fem stycken där...
1. Simon sover
2. Cicci har blommor i näsan
3. Oscar, Jesper och Simon dansar Single Ladies
4. Jakob har gris-mask på sig
5. Jag och Cicci ser allmänt dö-ofräscha ut
...så tror jag jag gör rätt i att låta dem förbli opublicerade.)
 
Peace out.
0 kommentarer

så nära får ingen gå

Canon Eos 600 D + canon ef. 50 mm F/1.8 II
 
Så nära får ingen gå del 1: att fota närgångna katter med 50 mm-objektiv är inte att rekomendera (för de vill gärna stå 2 cm från objektivet och då blir bilderna sisådär. eller aah, det blir inga bilder alls).
Så nära får ingen gå del 2: hej alla kentfans! som ett resultat av slösurfande (måste sluta med det) hittade jag SVT:s dokumentär  om Kent, se den HÄR. den är förvisso gjord 2001, men lika bra ändå. 
4 kommentarer