morgondimman, igen

 
varje morgon den senaste månaden har jag övervägt att hoppa av bussen och gå hem och hämta kameran när vi kommer ner till stationen vid sjön, för oh så vackert det är! så idag nästan flög jag upp när pappa kom och väckte mig och sa att det var frost och soluppgång! åå.
 
 
13 kommentarer

tjugofjärde september

Idag var jag och fina mamma, som fyllde år igår: GRATTIS, på en promenad och då hittade jag de här löven och tänkte att de nog skulle passa fint i mitt fönster. Nu bor de bredvid eiffeltornet från Paris och flodhästen från en massaimarknad i Nairobi.
 
På tal om Nairobi, ni har väl hört om terrorattentatet? Usch. Jag blev så fruktansvärt orolig när jag hörde om det eftersom jag efter förra höstens resa känner så många i Kenya och några bor i Nairobi. Plus att en barndomsvän till mig går på Svenska Skolan där i år. Men alla mår bra, tack och lov.
2 kommentarer

gandalf

jag fortsätter lite på gårdagens djurtema, hihi. den här hästen bor jag granne med, jag vet inte vad den heter men fick jag bestämma så skulle den kallas Gandalf. om jag någon gång skriver en fantastybok så kommer Gandalf (alltså hästen, inte han från Sagan om ringen) lätt att vara inspiration till någon karaktär. ha en fin lördag! 
2 kommentarer