musiken

 
jag har definitvt inte växt upp i ett musikfientligt hem, den saken är säker. med en musiklärare till mamma, en allmänt musikalisk pappa, en släkt där flertalet behärskar ett eller flera instrument och sång och en kompisgäng där det detsamma gäller har det vara lite svårt att komma undan. och tur är väl det. 
 
musiken ja, vad skulle jag göra utan den?
 
ps. fiolen fick jag spontant av världssnälla Anna Mogren som bara "äh, jag har så många fioler och spelar ändå inte på denna. du kan väl låna den i tio år eller så?". så nu ska jag stränga om (ORDVITS) mina gamla fiolkunskaper och hoppas på att jag är med på noterna (ORDVITS IGEN). 
 
ps 2. ackordet jag tar på pianobilden är mitt favoritackord på piano: Cadd9 (fast med den högra handen som inte syns...)
 
4 kommentarer

16 november 2013

^ obs: high five-tecken inte talk to the hand-tecken. 
 
Hej hej, här sitter jag och filsoferar (aah, det ljuva livet som beteendevetare alltså). Nä, egentligen skriver jag svenska-inlämning om J.K. Rowling (iiih) och taggar morgondagen då jag ska leva livet som musikalartist igen (untz untz untz). 
 
Tjing tjong (som mormor skulle sagt). 
 
1 kommentar

//

 
Igår hade vi första Lucia-övningen inför Ulricehamns Lucia och jag känner ungefär såhär: untz untz untz (fast med lite mer jul-känsla). Hurra liksom! 
 
2 kommentarer